Over ons

Over ons

Wanneer mensen door ziekte, handicap, leeftijd of andere bijzondere omstandigheden hun financiële zaken niet meer zelf kunnen of willen regelen, kunnen ze rekenen op ondersteuning  van Vaneker Finance.

De clienten van Vaneker Finance

Sandra en Ton zijn samen met een team mensen Vaneker Finance Bewindvoering voor ons is Ieder mens uniek en ieders situatie staat op zichzelf.
Naast cliënten die al dan niet zelfstandig of thuis bij familie wonen, wonen ook veel van onze cliënten in (AWBZ-) instellingen en/of woongroepen.
Onze cliënten hebben een baan of werken in een sociale werkplaats of genieten thuis van welverdiende rust.

Onafhankelijk

Vaneker Finance is een onafhankelijke organisatie die voor haar cliënten alle noodzakelijke financiële handelingen kan en mag doen.
Vaneker Finance controleert of alle inkomsten worden ontvangen, doet de betalingen van de vaste lasten en beschermd het vermogen.

Belastingen & toeslagen

Maar dat is niet alles; Vaneker Finance helpt bij het aanvragen van huur-en zorgtoeslag, controleert de berekening hiervan, berekent en controleert de bijdrage voor de AWBZ en de hoogte van uitkeringen.
Ook verzorgt Vaneker Finance de aangifte van de belasting.
Zo wordt ervoor gezorgd dat alle financiële mogelijkheden optimaal benut worden en dat er controle blijft op de inkomsten en uitgaven.