Werkgevers

Wat doet Vaneker Finance Bewindvoering voor werkgevers?

  • Heeft u medewerkers die steeds minder presteren?
  • Tijdens het werk veel met andere zaken bezig zijn?
  • Wordt het ziekteverzuim aan het eind van de maand meer?
  • Heeft u steeds meer werknemers met loonbeslag?


Dit kunnen signalen zijn dat een werknemer geldzorgen heeft.
Een medewerker met financiële problemen of schulden functioneert slechter op zijn werk, heeft problemen met concentreren, het ziekteverzuim is veel hoger en ook is er een grotere kans op diefstal.

Het is belangrijk om bij een eerste signaal adequaat te reageren, vraagt uw medewerker vaker om een voorschot of komen er loonbeslagen binnen, dan zijn dat voor de werkgever tekenen dat er zaken niet goed gaan.

Vaneker Finance kan hier uitkomst bieden. Wanneer u contact met ons opneemt bespreken we de situatie, uw wensen en verwachtingen.
Naar aanleiding van deze informatie maken we een plan van aanpak. Vaak zijn een paar gesprekken met een werknemer voldoende om hem of haar weer op het juiste spoor te zetten.
Een gemiddeld budgetcoachings traject verdient zich over het algemeen snel terug.
U krijgt minder ziekteverzuim en bent geen kostbare tijd meer kwijt met het verwerken van loonbeslagen en voorschotten en u hoeft geen tijd met te steken in het bellen met de schuldeisers van u medewerker.

Tevens is de beslagvrije voet die wordt gehanteerd door de deurwaardes in 99% van de gevallen foutief berekend waardoor de werknemer soms een paar honderd euro tekort wordt gedaan, Vaneker Finance beschikt over de expertise om dit snel, adequaat en met terug werkend kracht te corrigeren.

Bovendien zijn medewerkers met begeleiding bij hun financiële problemen beter gemotiveerd, hebben een lager ziekteverzuim, krijgen weer plezier in het leven, en heeft u weer een gemotiveerde en productieve medewerker.

Neemt u contact op met Vaneker Finance om de mogelijkheden door te spreken.